VARUMÄRKESRIKTLINJER
När du hänvisar till ALLA BYGGFIRMA och namnen på ALLA BYGGFIRMOR produkter och tjänster, följ dessa ALLA BYGGFIRMORs varumärkesriktlinjer.
ALLA BYGGFIRMORS VARUMÄRKES- OCH VARUMÄRKESRIKTLINJER
Du får använda ALLA BYGGFIRMORs varumärken i text enbart för att hänvisa till och / eller länka till ALLA BYGGFIRMORs produkter och tjänster och i enlighet med villkoren i dessa riktlinjer.
DU FÅR INTE:
  • använda ALLA BYGGFIRMOR-logotyper, logotyper, ikoner eller andra delar av webbplatsen eller material såvida inte särskilt tillåtet enligt dessa riktlinjer eller andra tillämpliga riktlinjer;
  • använd varumärken mer framträdande än ditt produkt- eller tjänstnamn;
  • använd varumärkena på marknadsföringsvaror som du säljer eller distribuerar (som t-shirts, muggar, bland osv.);
  •  använda varumärkena i namnet på ditt företag, produkt, tjänst, app, domännamn, sociala mediekonto eller annat erbjudande med undantag för seminarier och konferenser, som omfattas av riktlinjerna för publikationer, seminarier och konferenser;
  • ändra, animera eller förvränga varumärkena eller kombinera dem med andra symboler, ord, bilder eller mönster eller införliva dem i en tagline eller slogan;
  • göra eller säga något eller använd varumärkena på ett sätt som innebär anslutning till, eller sponsring, godkännande eller godkännande av ALLA BYGGFIRMOR för dina produkter eller tjänster;
  • använda varumärken på något sätt som strider mot dessa riktlinjer och / eller riktlinjerna för publikationer, seminarier och konferenser.
PUBLIKATIONER, SEMINARIER OCH KONFERENSER
Du kan hänvisa till ALLA BYGGFIRMOR produkt-, tjänst- och teknologinamn på omslaget till tidskrifter och i titeln på seminarier och konferenser i enlighet med riktlinjerna för publikationer, seminarier och konferenser.

Om din föreslagna användning faller utanför dessa riktlinjer eller de varumärkesspecifika riktlinjer som är kopplade till ovan är användningen inte tillåten om du inte söker godkännande från ALLA BYGGFIRMOR.
SKICKA FEEDBACK
Frågor, kommentarer och förfrågningar avseende denna policy är välkomna och ska ställas till ALLA BYGGFIRMOR via e-post:
>> Kontakta oss  sida.

Senast uppdaterad: 2023-09-04